Muursticker - Muis
Muursticker muis is de kleinste sticker uit de collectie maar misschien wel met het grootste effect! Deze muis piept ook wel eens de kinderkamer uit om moeder eens te verrassen… en zelfs bij collega’s op het werkt maakt dit lieve muisje vrie ... (meer lezen)
€ 4,95
Muursticker - Kuikentje
Dit lieve zachte kuikentje komt je graag gezelschap houden. Ook leuk op je raam met pasen! Afmeting Muursticker kuiken: 15,5 cm x 7,3 cm De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers ... (meer lezen)
vanaf € 4,95
Muursticker - Baby eendje
Dit zachte pluizige baby eendje is nog maar pas uit het ei en zoekt een lekker warm nestje om zich te warmen, het liefst met papa en mama! Afmeting Muursticker baby eendje: 13,5 cm x 13 cm De muurstickers van Studio Bluebird zijn g ... (meer lezen)
€ 7,95
Muursticker - Baby konijntje
Met deze nieuwe lijn muurstickers van Studio Bluebird verander je kamer van een saaie kamer naar een vrolijke gezellige kamer.  Afmeting muursticker baby konijntje: 17 cm x 16 cm De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van ... (meer lezen)
€ 9,95
Muursticker - Konijn
Dit pluizige konijntje zal de muur in je kamer extra gezellig maken. Heb jij een leuk plekje voor dit zachte konijntje? Afmeting Muursticker Konijn: 16,3 cm x 20 cm De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaard ... (meer lezen)
vanaf € 9,95
Muursticker - Eend bruin
Mooi deze bruine eend in ons Nederlandse landschap en interieur! Afmeting muursticker witte eend: 16,3 x 27,3 cm De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige matte vinyl. De stickers kunnen met nat afgedaan ... (meer lezen)
€ 12,95
Muursticker - Eend wit
Wie wil er nu niet zo’n gezellige  beestenboel op zijn of haar kamer. The Farm Family heeft veel dieren die je op de boerderij ziet maar die ook prima passen op de muur van je slaapkamer of woonkamer. Of wat dacht je van de WC? Een echte WC- ... (meer lezen)
€ 12,95
Muursticker - Kip
Muursticker Kip van Studio Bluebird is een muursticker van een kip, die lekker op de grond ligt om een eitje te leggen. Afmeting Muursticker Kip: 22 cm x 26 cm De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt van een hoogwaardige m ... (meer lezen)
€ 12,95
Muursticker Kitten
Deze schattige kitten zal de muur extra gezellig maken. Deze schattige kitten blijft altijd klein! Heb jij een mooi plekje op je muur voor deze kitten? Afmeting Muursticker kitten: 17,7 cm x 25 cm De muurstickers van Studio Bluebir ... (meer lezen)
vanaf € 12,95
Muurstickers - Konijntjes set van 2
Moeilijk kiezen, hè. Tussen die twee schattige konijntjes. Daarom is er deze set van 2. Hoeven zij niet alleen te zijn en jij bespaart 5 euro als je ze als set koopt. Win-win noemen ze dat! De muurstickers van Studio Bluebird zijn gemaakt ... (meer lezen)
€ 14,95
Muursticker - Geitje
Wat is hij leuk!!! Mooi in zwart, wit en grijs dus hij past in iedere kamer. Landelijk of strak. Een simpele muur krijgt meteen iets extra's. Wij zijn verliefd op dit geitje! Hebben, hebben, hebben! Afmeting Muurstickers geit:  38. ... (meer lezen)
€ 29,95 € 24,95

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL - Track & Trace.

Indien het product op voorraad is wordt het dezelfde dag verzonden en normaliter binnen 2 werkdagen bezorgd .