Zoedt cadeaukaartje sinterklaas patroon
Zwart wit minikaartje met tof Sinterklaas patroon. De achterkant van de kaart is blanco en kun je een persoonlijk boodschap schrijven. Het formaat van het kaartje is 50x73mm gedrukt op 300grams sulfaatkarton. ... (meer lezen)
€ 0,40
Zoedt cadeaukaartje grachtenpanden Sint
Leuke zwart wit minikaartje met grachtenpanden sinterklaas. De achterkant van de kaart is blanco en kun je een persoonlijk boodschap schrijven. Het formaat van het kaartje is 50x73mm gedrukt op 300 grams sulfaatkarton. ... (meer lezen)
€ 0,40
Zoedt cadeaukaartje - veel liefs Sint en Piet
Leuke zwart wit minikaartje "veel liefs Sint en Piet".  De achterkant van de kaart is blanco en kun je een persoonlijk boodschap schrijven. Het formaat van het kaartje is 50x73mm gedrukt op 300 grams sulfaatkarton. ... (meer lezen)
€ 0,40
Zoedt kaart - hart
Deze kaart is net zo mooi omdat het zo simpel is. Dit hart is zowel in blije als treurige gebeurtenissen een mooie kaart. Als je iemand maar lief hebt. Daar gaat het om. Het formaat van de kaart is 105x148mm gedrukt op 300grams papie ... (meer lezen)
€ 1,50
Zoedt kaart - de voorspelling voor vanavond is 99
Het formaat van de kaart is 105x148mm gedrukt op 300grams papier. Excl. envelop.
€ 1,50
Kaart Zoedt - You can't buy happiness. But you can
Het formaat van de kaart is 105x148mm gedrukt op 300grams papier. Excl. envelop.
€ 1,50
Kerstkaart - Merry everything & happy always!
Kerstkaart met leuke tekst! Aan de achterkant van de kaart kun je het adres en een persoonlijk boodschap schrijven. Het formaat van de kaart is 105x148mm gedrukt op 300grams papier.
€ 1,50
Maskingtape Merry everything and happy always!
Versier je kerstcadeautje met deze leuke masking tape en uitpakken wordt een feestje! Mix en match de verschillende patronen. Deze tape is de hele winter leuk, bijvoorbeeld ook voor het ophangen van kaartjes en posters.  Op een rol zit circa ... (meer lezen)
€ 2,50
Zoedt - setje kerstcadeaustickers
Super leuke kerststickers om op een cadeautje te plakken of op een pakketjes, kaart of brief! Dit setje bestaat uit 2 velletjes met 6 stickers, dus 12 stickers in totaal. De stickers hebben een doorsnede van 4 cm. ... (meer lezen)
€ 2,95
Zoedt cadeaupapier zwart/wit met teksten
adeautjes zijn een feest om te krijgen en te geven! Pak je cadeautjes nu extra leuk in met dit inpakpapier van Zoedt. Het inpakpapier zit op een rol en is 50cm breed en 300cm lang gedrukt op 70 grams papier dat 100% gerecycled is. Leuk ... (meer lezen)
€ 3,95
Zoedt cadeaupapier Sinterklaas patroon
Cadeautjes zijn een feest om te krijgen en te geven! Pak je cadeautjes nu extra leuk in met dit inpakpapier van Zoedt. Het inpakpapier zit op een rol en is 50cm breed en 300cm lang gedrukt op 70 grams papier dat 100% gerecycled is. Leuk ... (meer lezen)
€ 3,95
Zoedt - Kerst kadolabels set van 6
Mooie kadolabels om een kadootje nog leuker in te pakken met kerst! Je ontvangt een setje van 6 kadolabels met stukjes zwart/wit draad om ze vast te kunnen maken. De labels zijn 5x7,3 cm en gedrukt op 300 grams sulfaatkarton.
€ 4,00
Zoedt houten kaart: GFLCTRD!
Houten kaartje perfect voor een felicitatie. Aan de achterkant kun je een persoonlijk boodschap schrijven. Verrassend om via de post te krijgen, maar ook leuk om een bos bloemen of klein cadeautje een persoonlijk tintje te geven. Je kunt ... (meer lezen)
€ 4,50
Zoedt adresboekje
Heel handig dit kleine adresboekje, zo heb je al je adressen altijd bij je. Hij is zwart wit en heeft 94 pagina's. Het adresboekje heeft een A6 formaat dus kan zo mee je tas in. De producten van Zoedt zijn basic en eigenzinnig en door Zoedt ... (meer lezen)
€ 7,95 € 5,00
Zoedt - Set cadeaustickers en labels
Profiteer van dit voordeel en bestel een set cadeautickers en cadeaulabels van EUR 7,45 voor EUR 5,95! Zo pak je elk cadeautje super mooi en origineel in! Mooie cadeaulabels om een cadeautje nog leuker in te pakken! Je ontvangt een setje van ... (meer lezen)
€ 7,45 € 5,95
Zoedt - werkplanner met bullets
Werken en plannen is een feestje met deze werkplanner, geïnspireerd op de bulletjournals. Deze planner heeft geen gewone lijnen, maar stippen zoals in bulletjournals. Aan de linkerkant heb je ruimte voor overleggen, bellen en notities. ... (meer lezen)
€ 9,95 € 7,95
Zoedt - kerst woonslinger - grijsboard
Mooie kerstslinger bestaande uit 9 verschillende A6 grijsboard kaarte n(3 quotes, 3 patronen en 3 afbeelding). In de kaarten zitten 2 gaatjes zodat je ze kunt ophangen aan het bijgeleverde zwart wit touw. De grijze slinger heeft een verweerd ... (meer lezen)
€ 9,95
Zoedt - Sint woonslinger - wit
Zie de maan schijnt door de bomen! Verwelkom Sint en zijn Pieten met deze mooie Sint slinger. Met mooie designs en echte Sint teksten.
€ 9,95
Zoedt invulboekje - Kletspraat!
"Wat zegt hij nu weer! Dit moet ik echt onthouden!!!" Kletspraat is een zwartwit uitsprakenboekje voor alle leuke en grappige uitspraken van een kind. Het uitsprakenboekje heeft 52 pagina's met leuke kaders  waar je de uitspraken van ... (meer lezen)
€ 9,95
Maandkalender A3 Zoedt 2021
Daar is hij weer! De grote maandkalender van Zoedt in A3 formaat. Met deze handige kalender voor het jaar 2021 heb je altijd overzicht over de hele maand. Voorin de maandkalender zit het jaaroverzicht 2021. Elke maand heeft een leuke quote e ... (meer lezen)
€ 12,95
Zoedt - dag dag dagboekje (afscheidsboekje) VERNIE
Met dit unieke en leuke afscheidsboekje kun je op ludieke manier afscheid nemen van een collega, een vriendin die verhuisd of teamlid dat stopt op de sportvereniging. In het invuboekje worden vragen gesteld over de persoon die afscheid neemt ... (meer lezen)
€ 13,95
Tuinposter zwart met wit hart
Mooi voor in de stoere tuin! De poster is gemaakt van 510 grams bisonyldoek. Dit doek wordt normaal gebruikt voor zeilen van schepen. Het is van stevige kwaliteit, geschikt voor alle weertypes en makkelijk schoon te maken. Het fo ... (meer lezen)
€ 19,95 € 16,95
Tuinposter berenklauw
De poster is gemaakt van 510 grams bisonyldoek. Dit doek wordt normaal gebruikt voor zeilen van schepen. Het is van stevige kwaliteit, geschikt voor alle weertypes en makkelijk schoon te maken. Het formaat van de tuinposter is 60x80 cm. ... (meer lezen)
€ 19,95 € 16,95
Tuinposter wit met zwart hart
Deze tuinposter is mooi in zijn eenvoud. TIP 1: Deze witte poster met zwart hart is ook erg mooi om te gebruiken als alternatief voor een receptieboek op een bruiloft! Om het hart heen is genoeg ruimte om met een zwarte permanent m ... (meer lezen)
€ 19,95 € 16,95
Muurcirkel Zoedt - zwart met witte libelle 40cm
Mooie muurcirkel zwart met witte libelle. Deze cirkel is 40 centimeter! ... (meer lezen)
€ 17,95

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL - Track & Trace.

Indien het product op voorraad is wordt het dezelfde dag verzonden en normaliter binnen 2 werkdagen bezorgd .